вівторок, 8 січня 2019 р.

Рік Новий – чудесне свято, буде радості багато

5.01.2019 р. в читальній залі відбулось Новорічно-Різдвяне свято
"Рік Новий - чудесне свято, буде радості багато".

  Народні свята новорічно-різдвяного циклу дуже колоритні, цікаві своєю самобутністю і чарівністю, глибиною народної філософії, дивовижною красою і духовністю української нації.

 

  Це, насамперед, родинні свята, які несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість радісних побажань. Їх зустрічають в родинному колі. І таким родинним осередком для учасників клубу "Радість" уже 14 років є бібліотека.

  Уже традицією стало проводити Новорічно-Різдвяні свята, до яких ретельно готуються і з нетерпінням чекають користувачі бібліотеки поважного віку.

  На Новорічно-Різдвянму дійстві у ролі казкових героїв виступили Іван Мушта, Тетяна Абакумова  та Галина Терещенко, які підготували багато цікавих та різноманітних забав і концертних номерів.








     


      Бібліотекар Т. Абакумова  познайомила членів клубу з новорічними традиціями різних країн.







     
    Керівник самодіяльного колективу "Голосіївське відлуння" Романчук Галина Василівна розповіла про народні традиції святкування Різдва Христового та Нового Року в Україні.






   Учасники клубу "Радість" вітали один одного зі святом та бажали, щоб світло незгасаючої Віфлеємської зірки принесло в Україну і в кожний дім мир, добробут, щастя, добро і любов. Вони з задоволенням подивилися новорічо-різдвяний концерт.

  

 Іван Мушта  та Лідія Тиндик виконали українські колядки.







  

  Справжнім яскравим подарунком стала концертна програма Гончаренко Тетяни - учасниці хору "Солдатська слава" при Борщагівському будинку культури.




  Гарного новорічного настрою додало попурі з новорічних пісень, які виконували всі присутні в залі під акомпанемент баяніста Середенка Олександра Федоровича.




  Художник Кононенко Борис Іванович (Гуко) подарував бібліотеці альбом  з репродукціями власних картин. Виставка його робіт незабаром відкриється в галереї "Зустріч".


Немає коментарів:

Дописати коментар