четвер, 9 травня 2024 р.

Інтерактивний захід "Пам'яті загиблих будемо гідні"

  Українці протягом довгих чотирьох років боротьби з нацизмом під час Другої світової війни, ризикуючи своїм життям, самовіддано йшли на подвиг, на смерть, щоб тільки наблизити перемогу. Найбільша данина тим, хто боронив рідну землю, і хто віддав своє життя за перемогу - це пам'ять. Забути їх - значить зрадити! 
   Ні! Ми не маємо права забути того, що зроблено нашими батьками й дідусями в ім'я перемоги над нацизмом. Не можна будувати майбутнє без пам'яті про минуле, не можна по-справжньому любити свою Батьківщину, не знаючи її героїчного минулого.
     І ця пам'ять робить нас сильнішими! 
  Нині Україна як і в роки Другої світової війни - епіцентр протистояння російській агресії. Весь український народ об'єднався у протистоянні російському агресору та став на захист своєї Батьківщини.  Прикладом героїзму і дороговказом у цій боротьбі є  велич подвигу українців у Другій світовій війні. 

  Задля вшанування всіх, хто боровся з нацизмом та всіх жертв війни для учнів 4 б класу ліцею №227 провели інтерактивний захід "Пам'яті загиблих будемо гідні", який включив в себе патріотичну бесіду " Подвиг безсмертний – пам'ять нетлінна", книжкову виставку-пам'ять "Народ, осяяний пам'яттю - нездоланний" та майстер-клас з виготовлення символу пам'яті - червоного маку "Пам’ять, що долає забуття".










Немає коментарів:

Дописати коментар