четвер, 15 квітня 2021 р.

  З 1.04.2021 р. по 20.04.2021 р. в бібліотеці експонується виставка-знайомство "Вони прославили Україну у спорті". 
   На виставці представлені книги про життя та досягнення відомих українських спортсменів, які змусили весь світ звернути увагу на нашу державу і чиїми  кар'єрами у спорті пишаються українці. 
  Пропонуємо вам підбірку  книжок про життєвий шлях найвідоміших українських спортсменів, що змогли піднятися на вершину спортивного Олімпу. 
  Ви дізнаєтесь про секрети їх успіху, які перешкоди їм прийшлося подолати для досягнення своєї мети, які риси характеру виховує спорт, яких спортивних тріумфів досягла Україна.
   Рекомендуємо ознайомитися з виставкою та згадати тріумфальні перемоги наших спортсменів. 

    
    Книга присвячена літнім Олімпійським іграм сучасності.
 Особливий наголос зроблено на участі в стартах представників України, наводиться аналіз їх виступів, додаються порівняння, оцінки. В окремих нарисах розповідається про українців - героїв цих найпрестижніших змагань.

   Олег Блохін - гравець, масштаби таланту й досягнень якого охоплюють не лише радянський та український, а й світовий футбол в цілому. Восьмикратний чемпіон СРСР, володар Кубка кубків УЄФА, кращий бомбардир збірної СРСР і чемпіонату СРСР, володар "Золотого м'яча" 1975 року - це лише невелика частина досягнень Блохіна-гравця. Є чим пишатися й Блохіну-тренеру - він перший наставник в історії українського футболу, який вивів збірну країни у фінальну частину чемпіонату світу, дійшовши разом з нею у 2006 році до чвертьфіналу.
  


 Книга Оксани Пушкіної про справжнього чоловіка, всесвітньо відомого боксера та успішного бізнесмена Віталія Кличка, який знає, як вибороти перемогу. 

   Як із звичайного хлопчика виріс  всесвітньо відомий спортсмен та в чому секрет його успіху ви дізнаєтесь, прочитавши цю книгу.




Немає коментарів:

Дописати коментар