понеділок, 25 травня 2020 р.

"Пам'ятки історії та культури Києва"

 Історико-культурна спадщина є надзвичайно важливою складовою життя нашої країни. 
   Київ по праву називають містом стародавньої культури, чудесним архітектурним пам'ятником нашої славної героїчної історії. 
   Київ - столиця зі славним минулим, сповнена пам'яток історії та культури, що зустрічаються чи не на кожному кроці. Місто зберегло для сучасного покоління ці величезні творіння. 
   Шановні користувачі! Ми підготували для вас виставку "Пам'ятки історії та культури Києва". Ви зможете познайомитися з історичними і культурними пам'ятками нашого прекрасного міста - дивом усіх часів, що пройшли через його живу душу та мають всесвітнє визнання. 
   Чи знаєте ви, де в Києві крім Києво-Печерської лаври, є церкви з печерами? Де знаходиться храм-печера ХІІ ст.? В якому храмі поряд з ликами святих - світські постаті? В якому музеї ви зможете познайомитись з золотим фондом України - чудовою колекцією скіфського золота та скіфською пектораллю?  В образі якого апостола художник Врубель М. О. передав свої портретні риси? В якому музеї знаходяться картини М. О. Врубеля? 
   Ви зможете також отримати іншу цікаву  інформацію, яка несе в собі безліч таємниць, загадок, подій, пов'язаних з історичним та культурним минулим Києва. 


Немає коментарів:

Дописати коментар