середу, 20 березня 2019 р.

Шедеври європейського мистецтва

  З 10.03.2019р. по 31.03.2019р. представлена виставка-знайомство "Шедеври європейського мистецтва".


 Завжди, коли мова заходить про прекрасне, ми насамперед звертаємося до творів мистецтва, які захоплюють нас витонченістю форм і неповторністю барв.


 Скількох потаємних струн торкаються в житті кожної людини неперевершені полотна майстрів пензля, які жили і творили дуже давно, але їхніми творами ми захоплюємося і нині. Саме таке захоплення та естетичну насолоду від перегляду репродукцій картин відомих художників, отримали користувачі нашої бібліотеки, які відвідали книжкову виставку "Шедеври європейського мистецтва".


 У кожному витворі, представленому на виставці, ніби збереглося тепло рук Франсіско-Хосе де Гойя, П'єра Огюста Ренуара, Рембрандта Ван Рейна, Сальвадора Далі, Пабло Пікассо, Поля Ежена Анрі Гогена, Клода Моне, Ван Гога, Леонардо да Вінчі та багатьох інших майстрів, що створили усе це для нас.
  

   Ми сподіваємось, що ви відвідаєте нашу виставку, яка триватиме до 31.03.2019 р. та здійсните захоплюючу подорож в історію образотворчого мистецтва, дізнаєтесь чим жили і про що думали ці великі генії живопису, музики, театру, кіно, створюючи свої шедеври.


Немає коментарів:

Дописати коментар