середу, 13 березня 2019 р.

"Музика у живописі Бориса Гуко"

  12.03.2019 р. відбулась презентація картин "Музика у живописі" художника Бориса Івановича Гуко (Кононенко) присвячена 100-річчю від дня народження Фредеріка Шопена.

  Вже не вперше наша бібліотека стає привітним простором для презентації персональної виставки картин Бориса Івановича. Адже саме тут панує особлива атмосфера добра і любові до прекрасного.
  

  На презентацію завітали артисти Національного Симфонічного Оркестру України: Олена Пушкарська, Світлана Калініченко та студентка Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського Сирота Катерина, які подарували присутнім справжнє свято. В залі звучала музика Фредеріка Шопена. Прониклива гра музикантів зачепила душу кожного присутнього у залі бібліотеки.





 


  На презентацію завітала дочка Бориса Івановича Марія.



   
  

   Багато теплих слів на адресу художника висловили його друзі: Бонітенко Ірина - режисерка кіно та телебачення, поетка, перекладачка, 





Олена Пушкарська,






завідувач бібліотеки Дрозденко Надія Гордіївна,



 Логвиненко Зоя Антонівна.




   

  






  Бонітенко Ірина натхненно читала вірші, а також подарувала для бібліотеки авторську книгу "Квіти трави" перекладів віршів польських поетів. 




















  Презентацію виставки картин також відвідали Роман Маловський - Голова польського національно-культурного товариства «Згода» та Сокол Ігор Олегович - письменник-фантаст.









Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку картин "Музика у живописі" Б.І. Гуко, яка триватиме до 30.04.2019 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар