вівторок, 14 травня 2019 р.

"День народження - світле, веселе і радісне свято"


   Уже багато років бібліотека співпрацює з громадською організацією "Об'єднання інвалідів "Джерело натхнення", разом з членами якої проводимо літературно-мистецькі заходи. 13.05.2019 р. відзначили дні народження Корж Лілії та Толпозі Оксани  "День народження - світле, радісне і веселе свято".


  
          День народження для кожного із нас - це особливе свято, яке асоціюється з великою кількістю подарунків, веселощами, привітаннями, і, звичайно ж, загадуванням бажань.
  І таке свято ми влаштували для іменинників, яке чекали з нетерпінням разом з ними. Адже  їх щире серце і добра душа нам добре знайомі.
   Ми з ними неодноразово проводили творчі зустрічі. А цього разу вирішили зробити  приємний сюрприз - відзначити їх день народження.

На їхню адресу лунали щирі побажання.
  












   


    За традицією на день народження дарують подарунки. І нашим іменинникам було приємно приймати щирі обійми та дарунки.





  Зі щирими, ніжними почуттями зачитала власні вірші та подарувала збірку християнських віршів "Во всем Тебя я созерцаю" Ірина Савекіна.



   


  

 Для іменинників ми провели розважальну гру "Поле чудес", в якій всі приймали активну участь. Особливо всім сподобалась музична пауза, протягом якої присутні співали жартівливі пісні.









 






Немає коментарів:

Дописати коментар