середу, 5 грудня 2018 р.

"Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни!"

З 3.12.2018 р. по 10.12.2018 р. до Дня Збройних Сил України в читальному залі представлена виставка-привітання 
"Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни!"

 6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з'явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону "Про Збройні Сили України".

 

  Сьогодні відбувається справжнє відродження українських збройних сил. Наша армія переозброюється, реформується і впроваджує нові стандарти. 

  Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії. Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.
  Український воїн гідно несе високе звання захисника України, дорожить честю і бойовою славою Збройних сил, тому що на нього покладена священна місія — боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.
   День Збройних Сил України - це, насамперед, свято тих, хто нині захищає чи захищав територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Результат пошуку зображень за запитом "привітання у віршах до Дня Збройних Сил України"

Немає коментарів:

Дописати коментар