вівторок, 10 квітня 2018 р.

Екологічний десант "Не зашкодь сьогодні - збережи Землю для майбутнього!"


   10.04.2018 р. 

 Народна мудрість говорить: "Які люди, така й природа навколо них." І це справді так, бо тільки від нас залежить, в якому стані буде середовище, що нас оточує. 


   Природа - тендітна і ранима, а наслідки грубого і бездумного відношення до тваринного і рослинного світу можуть бути катастрофічними. Адже планета в нас одна. Одна на усіх землян і іншої не буде. 

   Отож ми повинні дбати про природу, про нашу екологію, щоб нашому поколінню не було соромно перед нащадками через те, що не змогли зберегти матінку-природу. Треба берегти її, щоб наступні покоління змогли побачити природу такою ж чарівною, якою ми бачимо її сьогодні. 

  Саме тому ми намагаємося використати всі можливості, щоб сприяти розвитку екологічного мислення юних користувачів, виховувати любов до природи, всього живого.
  З цією метою бібліотекарі Абакумова Тетяна та Крута Вікторія здійснили екологічний десант "Не зашкодь сьогодні - збережи Землю для майбутнього!", присвячений проблемі екологічного виховання та просвіти дітей.
     


  Провели вікторину "Знаєш? Любиш? Бережеш?" з екології Києва.
  




  Діти змістовно і гарно відповідали на питання вікторини. Вони добре знають природно-заповідний фонд столиці, рослинний і тваринний світ (рідкісні рослини і тварини, які включені до "Червоної книги України", фітобіологічні забруднювачі, яких треба знищувати), водні об'єкти Києва. 

Немає коментарів:

Дописати коментар