середу, 29 квітня 2015 р.

"Руками створена краса".

    Переселенці з Донецької області Самикіна Надія Іванівна та Бєлан Юрій Федорович познайомили присутніх з ще одним видом своєї творчості - виробами з бісеру, що прикрашають одяг та оселю, захоплюючими сувенірами.

   Бісер в руках майстрів ожив, перотворившись в дивні творіння. Простір для їх творчості необмежений. За допомогою скляних намистин вони перетворили інтер'єр оселі до невпізнання. Дуже всім сподобались екзотичні карликові деревця - бонсай, які так мало відрізняються від справжніх шедеврів, які дарує нам природа.

  Намистини з красою їх кольору та форм, є одним з найбільш підходящих матеріалів для створення природних шедеврів.  Вражає своєю красою кошик з квітами. Ця робота неповторна і несе в собі частину душі авторів. 





  Із намистинок-сльозинок автори створили закладки для книг, гаманці, сумочки, картини, одяг - все це робилося з індивідуальним смаком. Юрій Федорович продемонстрував дітям сумочку, яку він вишив сам.

  Діти зустрілися з дивовижним, унікальним мистецтвом. Витвори, на які дивишся і надивитись не можеш. Виплекані теплими вмілими руками, осяяні думкою, а головне -  талантом, дивовитвори несуть людям радість споглядання краси.
  Дивовироби, прекрасно виконані, бентежать уяву, дають відчуття особливої радості та чарівності, створюють атмосферу свята. 

















Немає коментарів:

Дописати коментар