середу, 21 серпня 2019 р.

"У цих картинах справжня дивна сила, вона притягує і погляди, й серця"

 20.08.2019 р. відбулась презентація виставки картин "У цих картинах справжня дивна сила, вона притягує і погляди, й серця" художника Якутовича Дмитра Георгієвича.
  Здатність творити  дуже цінний дар. 
 


 Ми захоплюємося талановитими творчими особистостями. А коли вони творять у ситуації подолання фізичної недуги - це заслуговує на особливу увагу і вдячність.


 Творчість Дмитра Георгієвича - це взірець реалізації особистих здібностей, відтворених пензлем, перемоги над недугою, прагнення відчути життя у всій повноті.

   
  Дмитро Якутович - талановитий  живописець, син відомого українського художника-графіка, академіка, професора, двічі лауреата Державної премії ім. Т. Г. Шевченка Георгія В'ячеславовича Якутовича. 
  
  Він член Національної Спілки Художників України, Української Спілки інвалідів та Народної Академії Творчості інвалідів, спілки нечуючих художників "Натхнення".

 Дмитро Георгійович - лауреат Міжнародних премій "Філантроп" та "BUZA".


 Тематика картин Дмитра різножанрова. Працює в жанрі пейзажу, портрета, натюрморту. Твори Дмитра Якутовича дуже популярні. Його картини дуже близькі і зрозумілі глядачам. Вони оптимістичні, проникнуті любов'ю до рідної землі, до людей, до життя, наповнені душевним теплом та світлою життєдайною енергетикою. Вражають талановитим баченням світу і майстерністю пензля. Дивуєшся таланту, фантазії і, водночас, радієш за Дмитра.


  

  Гості виставки спілкувалися з талановитим художником, цікавилися його подальшими творчими планами, робили світлини.








   Сумно вам чи радісно. Є зараз у вашому житті успіхи або невдачі. 
     Завітайте на виставку!
   Неабиякий заряд позитиву та натхнення до життя вам дасть ця унікальна виставка.
   Приходьте! Дивіться! 
   Насолоджуйтесь живописом. Радійте красі цього світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар