середу, 20 лютого 2019 р.

15 лютого 2019 року - 30-річчя із дня виведення обмеженого контингенту військ із Афганістану


  Учні школи № 260 завітали до бібліотеки на вечір-зустріч "Ми були на війні, але ми хочемо миру" з ветераном афганської війни, хірургом Матвєєвим Володимиром Олександровичем.

   
        Кажуть, що час - найкращі ліки. Але роки минають, а пам'ять вперто вертає до афганської війни. Ятрять душу Володимира Олександровича спогади про цю страшну війну. Адже до війни не можна звикнути, коли на твоїх очах помирає однополчанин, а ти безпорадний йому допомогти. Це завжди страшно і моторошно. І цього, звичайно, не можна забути. Але стан його душі, світлий розум та громадська совість не дають зануритись у самого себе.

     Тому учасник бойових дій, хірург Матвєєв Володимир Олександрович зустрівся з учнями, щоб розповісти про цю криваву, несправедливу війну і вселити їм віру в те, що війна на Сході України нарешті закінчиться, настане мир, спокій і благодать.








 



   Давайте ж і ми з вами будемо пам'ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через горнило афганської війни, і для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках. Вони цього заслуговують!


Немає коментарів:

Дописати коментар