четвер, 21 червня 2018 р.

"І пам'ять про війну нам книга воскресить"

З 4.06.2018 р. по 30.06.2018 р. до Дня Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні в бібліотеці представлена виставка-пам'ять 
"І пам'ять про війну нам книга воскресить".

  Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

   



   Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

    


  
    




  Безсмертному подвигу, ратній звитязі рядових бійців і командирів, партизанів і підпільників, відомих воєначальників, учасників Руху Опору за межами Батьківщини, усім тим, хто в червні 1941 року піднявся на священний бій з фашистами, а також тим, хто кував перемогу в тилу, працюючи на заводах і фабриках, у наукових установах, на ланах і фермах, хто не скорився і загинув у концентраційних таборах присвячена виставка-пам'ять "І пам'ять про війну нам книга воскресить".
    "Люди, будьте пильними!" - закликає до нас пам'ять, і ми відчуваємо в цих словах важкий, але короткий схлип відчаю та скорботи.




Немає коментарів:

Дописати коментар