четвер, 4 січня 2018 р.

"А в небі різдвяна молитва хай лине, І в ній наша віра, надія, любов."


  2.01.2018 р. Красножон Катерина розпочала біблійний урок з молитви "Отче наш".
    Вона пояснила дітям, що молитва - це наша розмова з Богом. У молитві ми відкриваємо серця Богові як Другу. Саме молитва наближає нас до Бога. Ісус, живучи серед людей, часто молився. Якщо наш Спаситель - Син Божий - відчував потребу молитися, то ми - смертні люди - повинні мати потребу в щирій молитві. Молитва щирої душі завжди буде почутою і прийнятою. Небесний Отець у відповідь на молитви дає лише те, що принесе найбільшу користь, що ми самі вибрали б для себе.

 Потім вона говорила дітям про те, що багато людей сприймають Бога як лікаря або адвоката, і моляться тільки тоді, коли хворіють чи мають проблеми.
  "Але молитва, наголосила вона - це не тільки вихід із скрутного становища, коли ситуація здається безнадійною, а і можливість для всіх, хто живе на землі, говорити з Самим Богом - Творцем Всесвіту."

  Катерина вчила дітей, що важливою умовою молитви є вдячність Богові за його милість і любов до нас.

    Діти вивчили молитву: 
"Боже, Господи Ісусе, 
Тут до тебе я молюся, 
Ти гріхи мої прости 
І від злого захисти, 
Щоб удома і у школі 
Не робити зла ніколи."





 Вчитель наголосила на тому, що у людини, яка просить у Бога милості та благословення, серце наповнюється духом любові та прощення. І ми повинні прощати ближнім так і настільки, наскільки ми самі сподіваємося бути прощеними, любити та допомагати один одному, намагатися бути кращими у всьому. 


Немає коментарів:

Дописати коментар