вівторок, 24 травня 2016 р.

Виставка робіт з флористичних матеріалів
"Доторкнутися до природи можливо лише серцем"
майстринь клубу ветеранів "Флористика"




  Керівник  творчого колективу "Флористика" при Київському міському Палаці ветеранів Авдєєва Віра Вікторівна представила нові твори майстринь клубу. 
   

 


    

   В читальному залі бібліотеки зібралися поціновувачі творчості майстринь клубу "Флористика". Вони зустрілися з дивовижним, унікальним мистецтвом - картинами, створеними з природних матеріалів. Природні матеріали в руках майстринь ожили, перетворившись в дивні творіння.

   




    Аж не віриться, що всі ці скарби створені руками людини. Автори картин наділені рідкісним даром - бачити і відчувати красу навколо себе. Наблизитися до природи з творчою метою - це справжній талант.

   

 
  Віра Вікторівна прокоментувала всі роботи, відповіла на всі запитання. Говорила щиро, від душі. За її словами: "Нічого прекраснішого в світі немає від квітів, дерев, рослин. Майстринь клубу завжди надихала природа. А коли щоденно працюєш над створенням картин із природних матеріалів, то навіть будні стають святами. Одним із найбільш цікавих і пластичних матеріалів у флористиці є кора берези (берест), різноманітність відтінків і фактури якої дозволяють створювати різноманітні картини".
    Учасникам виставки дуже сподобались роботи з берести, на яких ожили мальовничі куточки України.












Немає коментарів:

Дописати коментар