вівторок, 17 травня 2016 р.

Вечір-вшанування "Серце, що палало любов'ю до людей"  Сапежко Ірини Юріївни -  керівника клубу ветеранів "Радість"



"Чим ширша своєю діяльністю людина, тим дальше після її смерті шириться пам'ять про неї..." 
                               П.Тичина

   








   




    5.05.2016 р. відійшла у вічність керівник клубу "Радість" Сапежко Ірина Юріївна. На годиннику її долі відбило 86 років. Досить немало як на виміри одного людського життя. Досить мало як на масштаби всесвітньої історії. І вже й зовсім мало з погляду безначального, безконечного та безмежного часу.

   Для мешканців мікрорайону Теремки ІІ, а особливо для учасників клубу "Радість" та працівників бібліотеки - це страшна втрата. Ірина Юріївна керувала клубом "Радість" з кінця 2004 року. Невтомна за характером, творча, енергійна, талановита,  вона не просто працювала, вона жила справою. Життєвим кредо Ірини Юріївни було: "Немає нічого неможливого в межах можливого". Її організаторські здібності,  уміння та здатність повести за собою людей викликали захоплення. Вона піклувалася за кожного члена клубу, безмежно любила людей. 
  Протягом 12 років Ірина Юріївна організовувала змістовне дозвілля та надихала підопічних на нові творчі подвиги.
  Щоб  висловити вічну подяку та вічну пам'ять   Ірині Юріївні, в  бібліотеці зібралися мешканці мікрорайону Теремки ІІ та члени клубу "Радість".





   
        Заступник Міністра молоді та спорту України - керівник апарату Даневич Микола Володимирович висловив глибоке співчуття рідним та близьким Ірини Юріївни, з якою він підтримував  дружні й теплі стосунки понад 10 років.


 





 


  Голова Ради ветеранів мікрорайону Теремки ІІ Никаноров Костянтин Михайлович та члени клубу "Радість" говорили хвилюючі слова на адресу Ірини Юріївни, смерть якої  відгукнулася болем у їхніх серцях.  






 

 
 Бучинський Володимир Миколайович присвятив Ірині Юріївні свій вірш.









   Олександр Михайлович - син Ірини Юріївни та всі присутні вшанували її пам'ять хвилиною мовчання. 
   Світла Вам пам'ять, Ірино Юріївно! Ми завжди пам'ятатимемо Вас!



Немає коментарів:

Дописати коментар