понеділок, 22 лютого 2016 р.

Презентація виставки картин
 "Сад Любові та Радості"
20.02.2016 р.


  Світ втратив би яскравість сприйняття, коли б у ньому не було художників. Слово,  мистецтво єднає не байдужих і творчих  людей. В цьому переконались  всі, хто зібрався цього  суботнього дня в галереї "Зустріч" за покликом своїх гарячих  сердець.
   Свої книги та картини презентували Веселицька Наталія та Дживаго Ірина. Присутні мали можливість почути  думки, почуття, мрії талановитих художниць. Їх картини - це не просто витвори, які радують око і душу. Це символи щастя, надії, любові і добра. А ще віри в те, що Україна обов'язково стане на шлях розвитку та процвітання, а всі люди будуть жити в любові  та радості. 

 

   Картини несуть в собі відчуття радості, ковток позитиву, який сьогодні потрібен як ніколи. Вони дивують вигадкою сюжету, несподіваним композиційним і колірним рішенням. В картинах багато світла, золота та сонця, що  пробуджує  у відвідувачів ліричні спогади та мрійливість.
   



   

    Тільки від щирого й відкритого серця можуть виходити така краса  та любов, яку випромінюють картини. Своєю творчістю художниці лікують і відроджують серця людей, наповнюють їх любов'ю та радістю. 







Немає коментарів:

Дописати коментар