четвер, 27 лютого 2014 р.

25.02.2014 р. було проведено літературний вечір
"Величне ім"я - Вітчизни захисник".


   Довгим і тернистим шляхом йшла Україна до дня своєї самостійності. Багато випробувань та негараздів випало на долю українців у боротьбі за свободу та незалежність. І завжди в цій боротьбі поруч із народом йшов воїн-солдат.
   Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення і сьогодні є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави.
   Воїни Збройних Сил України продовжують славні бойові традиції ветеранів Великої Вітчизняної війни, примножують їх у нових історичних умовах.

  Вечір присвячений майстрам слова, поетам-фронтовикам, які від першого і до останнього дня були зі своїм народом, яким випало на долю в найтяжчій, найзгубнішій війні століття захищати Вітчизну від страшної навали.
  На вечорі звучали вірші поетів, яким ворожа куля  обірвала  творчий зріст. Немало залишилось недописаних ними рядків. А те, що вціліло, стало набутком пам"яті і власністю історії. 
  
  Учні школи №260 уважно слухали поезії воїнів-фронтовиків:   Костя Герасименка, Дмитра Вакарова, Миколи Шпака, Євгена Фоміна, Андрія Бронського, Леоніда Левицького, Володимира Булаєнка, Петра Артеменка, Оксентія Мусієнка, Костянтина Єгорова у прекрасному виконанні  ведучого вечора Петракова Олега Васильовича. Він провів захід за власним сценарієм. 
  Олег Васильович так натхненно та пронизливо читав вірші поетів-фронтовиків, що впродовж усього вечора лунали гучні оплески всіх присутніх. 

Немає коментарів:

Дописати коментар