понеділок, 17 лютого 2014 р.

13.02.2014р. в бібліотеці відбулась презентація книги
Наталії Веселицької "Пригоди малюка Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів".

    Как здорово, что в феврале у Ластика и его друзей еще один большой праздник: в городе Киеве на Теремках в библиотеке имени Михаила Стельмаха и в 142 детской библиотеке (ЦБС Голосеевского района) появится новый домик и сад Любви и Радости. Думаю, что это отчасти потому, что друзья набираются сил в сказочной Феодосии. Потому шлю привет с берега Черного моря Ластику, его друзьям, родителям, всем гостям и знакомым.
С литературным приветом
писатель, руководитель орг. комитета
"Всеукраинского фестиваля
украинской книги "Феодосия"
Евгений Белоусов



 
 
  На святкове відкриття Будиночка Ластика та його друзів завітали учні художньої школи №9 з директором Щетіновою Галиною Олександрівною та викладачем Гросс Оксаною Петрівною.
 
   Веселицька Наталія та Дживаго Ірина познайомили юних художників з виставкою картин "Сад Любові та Радості".


   Шанаєв Жорж Іванович -  лауреат і дипломант Всеукраїнських і міжнародних виставок, мистецьких конкурсів, член Національної Спілки художників України висловив слова подяки та творчого натхнення авторам виставки: Веселицькій Наталії,  Дживаго Ірині  та побажав юним митцям творчої наснаги і перемоги у мистецькому конкурсі "Моя країна "Небувалих звірів"  та створенні власного Саду Любові і Радості. 


  Веселицька Наталія презентувала свою книгу "Пригоди Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів". Разом з автором книги  учні  здійснили подорож з головним героєм Ластиком  та його друзями. Вони з захопленням слухали динамічний і захоплюючий сюжет книги у виконанні автора.









Немає коментарів:

Дописати коментар