середа, 12 липня 2023 р.

Із циклу заходів "Читай українською! Говори українською!"

 Флешмоб "Українська книга в руках молодих"

   Українська мова - фундамент держави, нашої незалежності, національної консолідації, миру. Це всі добре розуміють. Рівень мовної самоідентичності українців постійно зростає. А війна ще більше прискорила цей процес та поставила остаточну і переконливу крапку у мовному питанні.  Українська мова стала мірилом  національної свідомості, спротивом ворогу та наближенням нашої перемоги. Більшість українців, особливо молодь,  стали говорити і читати українською мовою. 

   Молодь розуміє, що їй будувати щасливу, високорозвинену європейську державу. Вона прагне вдосконалюватися, розвиватися духовно і фізично.  А щасливу і успішну людину формує книга.  

  В тренді читання молодих користувачів класична та сучасна українська художня література, навчальна та фахова література, книги з психології, економіки, історії, педагогіки. 

    Приходьте до бібліотеки! Читайте! Кращі українські книги у вашому розпорядженні. Ви обов'язково знайдете книги, які допоможуть подолати проблеми, змінитись на краще, навчитись критично мислити, бути успішними і щасливими.









Немає коментарів:

Дописати коментар