суботу, 14 вересня 2019 р.

Як захистити себе від шахраїв?

   12.09.2019 р. для людей похилого віку  юрист, дільничний поліцейський та керівник відділення ПриватБанку провели лекцію "Як захистити себе від шахраїв?", яка була організована Голосіївським управлінням поліції ГУНП у м. Києві, DreamKyiv та спільнотою "Голосіїв" у рамках проекту "Безпечний Голосіїв". 
  Завдання проекту - прискіпливо проаналізувати кожну проблему безпеки району та розробити алгоритми їх вирішення.
   "Безпечний Голосіїв" покликаний стати посередником у діалозі між громадою, районною адміністрацією та поліцією.
    Мета зустрічі - навчити пенсіонерів як не потрапити на гачок шахраїв та допомогти їм знову відчути себе повноцінними членами громади.
 
 Станіслав Бакалінський - дипломований юрист і модератор сервісу bezpechne.community розповів про види шахрайських схем і способи захисту від них.

  
  Присутні мали змогу познайомитись з дільничним офіцером поліції мікрорайону Теремки ІІ Олегом Мартиненко. Вони ставили йому питання про безпеку району й занотували мобільний номер дільничного, аби оперативно повідомляти про всі підозрілі події.




    Онікієнко Олена В'ячеславівна - керівник відділення ПриватБанку  розповіла присутнім  про безпеку при роботі з банківськими картками.

 Бібліотекар Абакумова Тетяна на власному прикладі розповіла про те, як вона стала жертвою шахраїв при роботі з банківською карткою.




    Присутні на заході отримали відповіді на свої запитання та скарги, розповіли свої "історії" зустрічі з шахраями, подивились мотиваційні ролики, отримали друковані буклети з порадами та заповнили анкети.

Немає коментарів:

Дописати коментар