середу, 2 березня 2016 р.

"Мистецтво без пензля і фарб"
(виставка флористичних робіт майстринь клубу "Флористика", яка експонується у читальній залі бібліотеки з 2.03 по 30.03.2016 р.)

   Цікава виставка творчого доробку  майстринь клубу "Флористика", що діє при Київському міському Палаці ветеранів. Аж очі розбігаються від розмаїття витворів їх рук. 
    Природні матеріали в  руках художників-флористів ожили, перетворившись в дивовижні творіння: пухнастого котика та котика, який грає на гітарі, казкових героїв -  Бембі, пуделя Артемона  та інші. 
 



     З тополиного пуху,  соломки, засушених пелюстків квіточок, листочків дерев та рослин, метеликів  створені справжні витвори мистецтва, робота над якими вимагає неабиякої творчості, винахідливості, а головне таланту. 
     
   



   Це дивовижні, унікальні картини, на які дивишся і надивитися не можеш. 
    Ці дивовитвори несуть людям радість споглядання краси, звільняють душу від негативних емоцій, заспокоюють, створюють гарний настрій. Це своєрідна медитація за допомогою мистецтва.



       


     Якщо ви творча людина, то прогулюючись на природі, збирайте й засушуйте рослинні матеріали, і ви зможете створити такі ж унікальні, красиві, неповторні флористичні картини.







Немає коментарів:

Дописати коментар