четвер, 21 травня 2015 р.

Презентація  виставки картин
"Як тебе не любити, Києве мій"
                                                     Д. Луценко




  Виставка присвячена Дмитру Луценку, на честь якого   в 2014 році була названа вулиця  на масиві Теремки-ІІ . Для нас особливо приємно, що саме в стінах нашої бібліотеки пройшла ця унікальна виставка.
На виставці представлені картини із рослинних матеріалів, виконані майстринями клубу "Флористика", який діє при Київському Палаці ветеранів.
Наші користувачі зустрілися з дивовижною, унікальною творчістю. Це витвори, на які дивишся і надивитися не можеш. Картини надзвичайно позитивні, світлі і добрі. Яку роботу не візьмеш, вона вражає душевністю, ліричністю та справжністю.

 

     Виставка різнопланова - це картини, присвячені Д.Луценку, місту Києву, яке він так щиро любив і присвячував йому свої вірші.      Д.Луценко вчив дивитись на світ відкритими очима, відчувати барви життя, реагувати на прекрасне, вчив яскраво творити.
    
 



   Майстрині клубу "Флористика" відчувають красу рідної природи. В квітах, які дуже любив Д.Луценко, відтворили свій цвіт любові до української землі. Кожна квітка неповторна й справжня. Тільки з щирого і відкритого серця може виходити така краса і любов, яку ми бачимо на картинах.
 


    Картини вийшли настільки справжніми і реалістичними, що, на перший погляд, їх не можна відрізнити від створених фарбами професійними художниками. Але це ж все-таки флористичні роботи.


 




Зуміли дуже досконало відтворити портрет
Д. Луценка, використовуючи тополиний пух. 
   










   


  Немов зачарований, а при цьому цілком реальний пам'ятник Богдану Хмельницькому, виконаний учасником війни 97-річним Кульчицьким Леонідом Петровичем. 





 


   Керівник клубу "Флористика" Авдєєва Віра Вікторівна презентує творчий доробок своїх майстрів.


 


   Приємне враження залишилось від експозиції, від зустрічі з таким цікавим видом творчості. З картин ллється світло таланту і любові. Роботи спонукають до творчості, світлих думок і добра. 






Немає коментарів:

Дописати коментар