понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Свято урожаю "Фрукти, овочі та сміх ділим порівну на всіх".

   Масовий захід, на якому були присутні учасники клубу "Радість",  розпочала завідуюча бібліотекою Дрозденко Надія Гордіївна. Вона привітала всіх присутніх зі святом та розповіла про традицію святкування збору урожаю. Адже серед учасників клубу "Радість" є багато трудівників, садівників та городників, які люблять ПРАЦЮВАТИ НА СВОЇХ ПРИСАДИБНИХ ДІЛЯНКАХ.  Кожен із присутніх знає, ЯКЕ   це приємне відчуття - збІр урожаю. Надія Гордіївна     прочитала вірш "Овочева родина".

  Бібліотекар Крута Вікторія Іванівна свій виступ розпочала словами "Ой заспіваймо, родино, щоб наше жито родило, і житечко, і овес, щоб зібрався рід увесь" і виконала        українську народну пісню "Ой  зеленеє жито, зелене", ЯКУ ПІДХОПИЛИ УСІ ПРИСУТНІ. Вікторія Іванівна провела "естафету  українських порівнянь" про фрукти і овочі.  Вона також прочитала гумористичні вірші  під назвою "Фрукти, овочі і сміх ділим порівну на всіх".
  Бібліотекар Абакумова Тетяна Денисівна розповіла   про походження овочевих та плодових культур, їх селекцію та цікаві рецепти приготування корисних страв із овочів та фруктів.
 

  Учасники клубу "Радість" розіграли гумористичну сценку "Ходить Гарбуз по ниві і шукає свою милу".

   У виконанні керівника хору "Золота осінь" Корольової Олени ЄвгеніЇВНИ  та учасниці колективу Тимошенко Анни Станіславівни душевно прозвучала українська народна пісня  "Посіяла огірочки".
   


  Всім присутнім дуже сподобалась  гумореска  "Часник-чарівник" , НАПИСАНА ТА ВИКОНАНА ЇЇ АВТОРОМ -   ЖаборовськИМ ВікторОМ ІвановичЕМ




  Бадьоро і завзято  прозвучала українська народна пісня "Ой на горі та й женці жнуть" у виконанні хору ветеранів "Золота осінь". 
  Активна учасниця клубу "Радість" Валюшкевич Ірина Георгіївна з емоційним піднесенням розповіла про те, як їй вдається на своєму невеличкому клаптику землі зібрати багатий урожай овочів та фруктів.

  Фіналом свята стала жартівлива українська народна пісня "Ой посіяв козак гречку" у виконанні чоловічого тріо: Конофольського Віталія Антоновича, Жаборовського Віктора Івановича та Мушти Івана Юхимовича.     

Немає коментарів:

Дописати коментар