понеділок, 8 вересня 2014 р.

"Наша любов тобі і шана, Вітчизни захисник"
7.09.2014р.
"Народна пісня землі української - це, насамперед, історія землі української та невмирущість духу народного, це світ надій - сподівань, які не залишають людину в найтяжчі лихоліття"
М.Стельмах


   Сьогодні наші сини, брати, чоловіки знаходяться на передовій - в зоні дій АТО,  захищаючи Вітчизну від сепаратистів та терористів, сотні їх побратимів перебувають у військових шпиталях. Їм як ніколи потрібна наша увага, добре слово, тепло та любов. Не залишились осторонь і учасники клубу "Радість" та хору "Золота осінь" під керівництвом Корольової Олени Євгенівни.    Їх переповнюють емоції, їм важко знайти слова, і тому вони за допомогою української пісні посилають свою вдячність та низький уклін за подвиг солдат, за невичерпне джерело патріотизму у жорстокій війні.

   Захід-посвяту героям війни провели на природі - біля озера на  Теремках-ІІ, так як в цей час там перебуває багато відпочиваючих.
Цікавий, проникливий репертуар, майстерність виконання, вміння щиро спілкуватися з глядачем мовою пісні, позитивна енергетика співу - все це так необхідно людям у такий непростий час. Кожна проспівана пісня і сказані слова вдячності солдатам та офіцерам, які захищають нашу Батьківщину на сході країни, глибоко вражали в самісіньке серце, і сльози мимоволі бриніли в очах присутніх.
 І як фінальний акорд зазвучав Гімн України - як символ невмирущості нашого народу, його перемоги над ворогом, як символ відродження і єдності України.


Немає коментарів:

Дописати коментар