вівторок, 24 вересня 2024 р.

Година мужності "Щоб жити без зла, без війни, без руїн..."

     З метою формування у дітей   свідомої патріотичної позиції, любові до України, шанування державної символіки, гордості бути українцем 24.09.2024 р. в читальній залі бібліотеки для учнів 7 В класу гімназії № 260 провели годину мужності "Щоб жити без зла, без війни, без руїн..."

  

  Захід розпочався виконанням Гімну України.
  



 
 Голова ГО "Славетні епохи України" Дурмасенко Олег Леонідович - старший сержант, ветеран російсько-української війни, доброволець, нагороджений Київською міською радою медаллю "Честь. Слава. Держава" за мужність, патріотизм, високу громадянську позицію, героїзм, бойові заслуги у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України зробив історичний екскурс в різні епохи становлення державності України, яскраво представив видатних національних особистостей та Героїв, які боролися та вмирали за незалежність і  цілісність нашої держави. 

   Присутні вшанували світлу  пам'ять героїв, які загинули, захищаючи державний суверенітет, хвилиною мовчання.

  
  Особливу увагу Олег Леонідович приділив російсько-українській війні, яка стала для України найбільшим загрозливим викликом та життєво важливим випробуванням.  Він наголосив на тому, що наш народ найгероїчніший, найстійкіший, наймужніший у світі. Російські окупанти не тільки не зможуть знищити нашу ідентичність, а навпаки, вони згуртували український народ на супротив. І ми обов'язково переможемо та будемо жити без зла, без війни, без руїн.  


Немає коментарів:

Дописати коментар