понеділок, 23 лютого 2015 р.

Літературно-музичний вечір 
"Любов, як сонце, світу
Відкриває безмежну велич
Людської душі."
                                            В.Симоненко

    У залі бібліотеки зібралися члени клубу "Радість", які,  незважаючи  на свій вік, залишаються молодими серцем і душею. 
   Цього вечора розгорталися справжні святкові дива.



   Значний вклад у створення святкового настрою внесли господині цього року Кози (Галина Щетиніна, Тамара Сивко, Лідія Тиндик) та їх господар - поважний Козел  (Іван Мушта). Вони підготували колоритні поздоровлення до Дня закоханих. 

   





   Дуже вдалою вийшла вишита бісером господиня року Коза  у виконанні народної майстрині Тиндик Лідії Панасівни.


   



 
  Теплішає на душі, щиро всміхаються присутні, коли  на сцені з'являється дивна пара, яка увіковічила Київ і  Україну своєю корисливою любов'ю -    Проня Прокопівна та Свирид Петрович Голохвостий. 

 

 



   Багата талантами наша земля. І це вже неодноразово доводять актори-аматори - Шоть Любов Василівна та Конофольський Віталій Антонович.
  Уривки з невмирущої п'єси "За двома зайцями" М. Старицького були розіграні в інтерпретації на сучасний лад. Сценарист п'єси - активна учасниця клубу Кондратенко Ольга Олександрівна, режисер-постановник Сапежко Ірина Юріївна.
   Звісно, без пісні і свято не свято. Арію Карамболіни з опери "Фіалка Монмартра" Імре Кальмана виконала Гончаренко Тетяна.






  Керівник хору "Золота осінь" Корольова Олена Євгенівна подарувала присутнім цілий букет ліричних пісень, настільки щирих та проникливих, що разом із нею співали всі присутні.
  Всім дуже сподобались   пісні про кохання у виконанні нового члена клубу Усольцева Олександра. 








  У виконанні чоловічого тріо: Конофольського Віталія Антоновича, Жаборовського Віктора Івановича та Мушти Івана Юхимовича прозвучали  жартівливі українські народні пісні про кохання.
 



 


  Неймовірне враження на присутніх справили задушевні ліричні пісні у виконанні Тимошенко Анни Станіславівни. 



 

   Дивовижну атмосферу свята створили пісні у виконанні дуету Тимошенко Анни Станіславівни  та Жаборовського Віктора Івановича.




 




  Насмішили і потішили душу пісні, які легко, з нотками гумору представили Тюріна Тетяна Григорівна та Жаборовський Віктор Іванович, за що в нагороду отримали шквал овацій.


  Такі вечори необхідні для реабілітації наших душ у такий складний для України час.


Немає коментарів:

Дописати коментар