пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Презентація клубу історичної реконструкції «Кітеж»



У галереї «Зустріч» бібліотеки ім.М.П.Стельмаха відбулася презентація клубу історичної реконструкції «Кітеж» - молодіжної громадської організації. 

«Історія Клубу «Кітеж» бере свій початок 28 липня 2010 року. Принаймні, саме в цей день були визначені його назва, символіка, і виявлено бажання займатися саме історичною реконструкцією Київської Русі. Найбільша цінність нашого клубу - це наша команда, і наші друзі!»
Інтереси клубу - це перш за все жива історія: 1.) Вивчення і відтворення костюмів, побуту, навичок і вмінь наших предків;
2.) Вивчення традиційних ремесел і рукоділля; 3.) Вивчення нашої Історії, бо сила кожного народу - в єдності зі своїм корінням, сила кожної людини - в єдності зі своїми предками і своєю землею. 
Також ми займаємося всебічної фізпідготовкою хлопців і дівчат, відтворенням військових традицій, історичним фехтуванням.
Ми намагаємося: - постійно підвищувати рівень наших знань і умінь, підвищувати якість відтворюваних костюмів і побуту; - допомагати один-одному не тільки у справах клубу, але і по життю; - максимально дбайливо ставитися до природи; - бути корисними суспільству, у міру сил приймаючи участі в різних соціальних проектах. Ми відкриті для всіх, хто цікавиться нашою діяльністю.» (Матеріали з сайту «Кітеж»).

Немає коментарів:

Дописати коментар