середу, 21 лютого 2024 р.

Лекція-концерт до Дня Героїв Небесної Сотні "Герої не вмирають"

  20 лютого 2024 року  в читальній залі бібліотеки відбулась лекція-концерт "Герої не вмирають", яку підготували і провели концертмейстер Бурилко Алла Михайлівна та керівник вокального ансамблю "Співаночка" Бурилко Дмитро Анатолійович.
   
   Захід присвячений вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам'яті Героїв Небесної Сотні, славним синам і донькам, які боролись на Майдані за власну гідність, свободу, основоположні права і європейський вибір України та у розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче -  життя.

   Алла Михайлівна в своїй лекції поетапно розповіла про події Майдану та подвиг Героїв Небесної Сотні, які стали взірцем  мужності, стійкості, відданості ідеалам свободи і справедливості, назавжди ставши орієнтиром для майбутніх поколінь вільних українців.  
   Алла Михайлівна закликала кожного на своєму місці  творити улюблену Україну, відповідально і гідно виконувати свою роботу, пам'ятати та вшановувати Героїв Небесної Сотні та всіх тих, хто  сьогодні і на протязі всієї історії в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня.   
 Розповідь Алли Михайлівни супроводжувалась виконанням патріотичних пісень та грою на музичних інструментах  учнями музичної школи № 38.
   Кожний вихід юних артистів на сцену, кожне слово ведучої глядачі пропускали крізь своє серце і були вдячні їм за патріотизм, щирість, емоційність та майстерність виконання. 

  Виконання вокальним ансамблем "Співаночка" пісні "Майдан" на слова і музику Світлани Семак.


  Пісня "Небо" на слова і музику Ганни Петряшевої у виконанні вокального ансамблю "Співаночка"


  Виконання на скрипці Лук'янчуком Макаром "Карпатської легенди" В. Темеляка


   Пісня "Небесна сотня" на музику і слова Вікторії Кирилюк у виконанні вокальним ансамблем "Співаночка"


 Поліщук Віктор виконав на скрипці "Колискову для ангела" Дж. Вільямса

 Виконання вокальним ансамблем "Співаночка" пісні "Ангели Майдану" на музику Павла Дворського, слова Богдана  

   Пісня "Герої не вмирають" на музику Ірини Шабан, слова М. Томашевської у виконанні вокальним ансамблем "Співаночка"

Світлина на згадку

Немає коментарів:

Дописати коментар