вівторок, 23 квітня 2019 р.

Славетні епохи України

   18 квітня 2019 року для учнів 9-х класів школи №260 був проведений історико-патріотичний лекторій "Славетні епохи України".

  


 Голова правління громадської організації "Славетні епохи України" Дурмасенко Олег Леонідович розпочав захід на патріотичній ноті - виконання Гімну України.


 Виступаючи перед учнями, Олег Леонідович наголосив на тому, що молоде покоління українців повинно знати, яким шляхом наш народ йшов до незалежності, яку ціну було сплачено за те, щоб на мапі світу з'явилася незалежна держава - Україна. Наша Батьківщина. 

   Ми повинні знати, як і навіщо жили наші предки, за що боролися, про що мріяли. Бо сучасне виростає з минулого. Українська незалежність не переривалася з часів Великої Скіфії, і що, навіть, у часи колонізації українці зберігали власну державу. А отже, наша державність має давню і безперервну традиції. Її зберігали наші предки, а значить треба її берегти і нам.

    До детального екскурсу "Славетними епохами України" долучився лектор-історик Сергій Ільчишин.

Він акцентував увагу присутніх на історії державності України та на національних видатних Героях і особистостях, які незважаючи на численні перешкоди, відчайдушно та принципово стояли до кінця за правду та волю Українського народу.

  Світлу пам'ять Героїв, які загинули за незалежність України, присутні вшанували хвилиною мовчання.



  Олег Леонідович подарував для бібліотеки плакат "Наші пращури! Наша єдність!" і "Календар патріота  2019", учням - прайси "Славетні епохи України".




Немає коментарів:

Дописати коментар