четвер, 25 квітня 2019 р.

Екологічний флешмоб "Екологічні дзвони сьогодення"


 Людина і природа… Філософи, поети, художники усіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи нависла над людством. 

  Ми живемо на багатій, щедрій, прекрасній землі. І ми не маємо права забувати, що сьогодні просто любити природу, милуватися її красою мало. Ввійти в природу другом, бути її добрим господарем, зберегти її для майбутніх поколінь – основне завдання людства.

    Саме зараз, на весні, в час відновлення природи й оновлення душі важливо зберегти здоров'я нашої планети, щоб не лишитися миттю у хронології еволюції життя.


   
Щоб бути в гармонії з самим собою, варто бути в гармонії з природою.

    Дбати про довкілля - дбати про майбутнє.
   З цією метою 24.04.2019 р. з учнями провели екологічний флешмоб "Екологічні дзвони сьогодення". Захід був спрямований на те, щоб учні зрозуміли, що охорона довкілля залежить тільки від нас самих, і саме від нас залежить, що ми передамо у спадок своїм нащадкам: буйно-зелені ліси й повноводні ріки чи гектари спустошеної землі, не здатною виплодити навіть маленьку жовтеньку кульбабку. 

  Наголосили на тому, що навіть найменша причетність кожного із нас до посадженого, виплеканого дерева, куща чи квіточки є вагомою підтримкою життя на планеті як сьогодні, так і в майбутньому.  Вони ж дарують нам красу та кисень, без якого не могло б існувати життя на нашій планеті.


 Народна мудрість говорить:"Які люди, така й природа довкола них". І це справді так, бо тільки від нас залежить, в якому стані буде середовище, яке нас оточує. Адже чисто не там, де прибирають, а там де не смітять. Тому закликали дітей не забувати про це.
















Немає коментарів:

Дописати коментар