середу, 24 квітня 2019 р.

Читацька естафета



         Читання – пожива для розуму і душі. Але виявляється, це ще й свого роду ліки. Британські нейрофізіологи з університету Сассекса дійшли висновку, що жодне заняття не розслабляє людину так, як читання книг.
  З метою популяризації читання української  художньої літератури   23.04.2019 р.   провели читацьку естафету "Прочитав сам - порадь другому".

  

 Користувачі бібліотеки пропонували один одному книжки, які вони прочитали і  які їм найбільше сподобалися.
  

  

  Як виявилося, вони не тільки люблять, читають, шанують та рекомендують один одному не лише сучасну українську художню книгу, а і класику. 

Як класична, так і сучасна література утверджує вічні цінності, правду, якою б гіркою вона не була, моральність, нагадує хто ми, чиїх батьків діти. Саме такі твори українських письменників пропонували один одному читачі.

  


  "Кобзар" Тараса Шевченка, "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького, твори Івана Франка і досі залишаються улюбленими книгами багатьох користувачів.


  

 Найбільш популярні серед користувачів твори таких українських письменників: В.Лиса, В. Шкляра, А.Кокотюхи, Л. Дашвара, А.Куркова, С. Талан, С. Лойко, К. Гнатко, О.Забужко та ін.
  
  Тож приходьте до бібліотеки! Читайте! Обмінюйтесь враженнями від прочитаних книжок та рекомендуйте їх іншим.  Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!








Немає коментарів:

Дописати коментар