понеділок, 19 листопада 2018 р.

"На килимі життя, немов чарівна м'ята, розквітла клубу "Радість чотирнадцятилітня дата"

17.11.11 в читальному залі відбулося свято "На килимі життя, немов чарівна м'ята, розквітла клубу "Радість" чотирнадцятилітня дата".


  На святі зібралися учасники клубу ветеранів "Радість", який уже 14 років зігріває серця присутніх живим теплом позитивних емоцій, нових вражень, душевністю неординарних зустрічей.

Спілкування у клубі - це чудова можливість поділитися своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ, турбот.
 На честь учасників клубу "Радість " звучали вітальні слова від колективу бібліотеки. 
Програма заходу була досить насиченою: присутні ділилися своїми спогадами, згадували засновницю клубу "Радість" Сапежко Ірину Юріївну, а також брали активну участь в концертній програмі.








 Родзинкою свята був виступ хору  "Осіннє золото".




 Справжнім подарунком для присутніх була концертна програма у виконанні самодіяльного колективу  "Голосіївське відлуння". 





 Свято вдалося на славу. В залі панувала доброзичлива, привітна атмосфера, взаєморозуміння, позитивний настрій. Присутні весело та цікаво провели час, отримали заряд гарного настрою, були по-справжньому щасливими та безтурботними.








Немає коментарів:

Дописати коментар