четвер, 21 червня 2018 р.

"Ви юний цвіт нової України, у ваші очі дивиться народ"

З 4.06.2018 р. по 30.06.2018 р. до Дня молоді в бібліотеці представлена виставка-огляд 
"Ви юний цвіт нової України, у ваші очі дивиться народ".

  24 червня Україна святкує День молоді.
  День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 «Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599» і відзначається щорічно в останню неділю червня.
  Мабуть не випадково день молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонячну пору року. Адже саме молодість випромінює тепло і любов, саме молоді спочатку вчитися, потім працювати на благо нашої держави, на благо нас із вами на благо нашої Неньки- України.

   День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів.


  
  Саме молодь - сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, підприємці, військовослужбовці, науковці, визначають шляхи розвитку України: від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.

  

  
   Молодість – це весна життя. То ж нехай саме у вашому житті – усе таке бажане та омріяне  завжди буде поряд. І, памятайте, що молодість – це не просто віковий період, а стан душі.

Залишайтеся завжди юними, квітучими і сповненими життєвих сил. 



  ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ У БІБЛІОТЕЦІ! 
МОЛОДЬ ЧИТАЄ - УКРАЇНА ПРОЦВІТАЄ!
ЧИТАТИ -ЦЕ МУДРО! 
ЧИТАТИ - ЦЕ МОДНО!


Немає коментарів:

Дописати коментар