понеділок, 14 травня 2018 р.

"У слові й пісні оживає безсмертна слава Перемоги"

12.05.2018 р. літературно-музичний вечір "У слові й пісні оживає безсмертна слава Перемоги"

 День Перемоги є символом героїзму, самовідданої любові до рідної землі, світлої пам'яті про мільйони загиблих і нескореної сили духу захисників України в роки Другої світової війни.
   

  
  Віддати данину поваги усім, хто виборював мир на землі в роки цієї страшної війни та вшанувати пам'ять полеглих воїнів-визволителів зібралися учасники клубу "Радість".

  

  Хвилиною мовчання вшанували  тих, хто ціною свого життя захищав людство від нацизму.

  Зі святом Перемоги присутніх привітав Голова ради ветеранів масиву Теремки ІІ, почесний ветеран м. Києва Ніканоров Костянтин Михайлович. 
  Він наголосив на тому, що могутньою і непереможною силою українців в роки війни була їхня самопожертовна любов до рідної землі, до України, тобто, патріотизм як найвищий прояв високої духовності української нації.


   До святкових вітань долучилася член клубу  "Радість" Глухівська Лідія Станіславівна.

    Справжнім яскравим подарунком присутнім стала концертна програма, яку підготував  дитячий хор "Зірниця" середньої школи №132 під керівництвом Кузів Оксани Орестівни.

 

  

   Виступи маленьких артистів підкорили серця глядачів майстерністю виконання пісень, декламуванням віршів, присвячених дню Перемоги.




  

  Кожний концертний номер супроводжувався бурхливими, тривалими оваціями присутніх. 
   Адже діти старалися на славу, виливши в кожну ноту пісні і слова віршів не лише свій талант і вміння, а й любов свого сердечка.



   Хор ветеранів "Золота осінь" під керівництвом Корольової Олени заспівав патріотичні та українські народні пісні.











  

 Завідуюча бібліотеки Дрозденко Надія Гордіївна привітала  Тиндик Лідію Панасівну з 70-річним ювілеєм, який співпав з днем Перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар