вівторок, 25 квітня 2023 р.

  24 квітня для маленьких користувачів бібліотеки  провели патріотичну годину "Вклоняємося низько до землі усім, хто нашу Україну захищає".
     Патріотична зустріч присвячена синам і донькам України, які з патріотичним запалом та  гідністю відстоюють єдність, суверенітет і незалежність України.

  Кожна історична доба народжує своїх героїв, і нинішня – не виключення. 

 Сьогодні в нашій країні відбуваються трагічні події. Війна чорним крилом  увійшла в кожну оселю, зачепила кожного жителя України, не залишивши байдужими нікого. І діти це чудово розуміють і відчувають.  Адже немає більш несумісних понять, ніж війна і діти. Їм не байдужа ситуація в країні. Вони знають і прагнуть знати  ще більше про цю криваву війну, розпочату російським агресором. 

   Захід провели у формі діалогу. Найзаповітніші бажання дітей -  перемога над російським агресором.  Перша і необхідна умова для їх щасливого дитинства - мир в Україні.

   Приклад справжнього дієвого патріотизму - воїни ЗСУ. 

    Справжні герої - воїни ЗСУ, які оберігають наш мир і спокій, захищають від російської агресії. 

  Слова "Слава Україні! Героям слава!" - віддання шани найкращим синам і донькам України, які у найважливіший момент нашої держави не злякалися і жертвують власним життям заради Батьківщини. 

   Віра в перемогу - небо нашої України-матері буде мирним. Адже його оберігають славні воїни ЗСУ. 


 
 Хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які віддали своє життя за наше щасливе  мирне майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар