середу, 24 травня 2017 р.

"Свято у нашому дворі" (дитячий дворовий фестиваль)



20.05.2017 р.
    Співпраця бібліотеки з громадськими організаціями сприяє покращенню її іміджу, розширенню бібліотечного простору та можливостей, залученню широкого кола користувачів, обміну досвідом та укріпленню культурних зв'язків.
    Тому працівники бібліотеки взяли активну участь у дитячому дворовому фестивалі "Свято у нашому дворі" (вул. Теремківська,6), яке проводила громадська організація "Варта народу" за підтримки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.
      Провели вікторину "Маленька моя Батьківщина, такі рідні мої Теремки", конкурс-гру "Екологічний бумеранг", майстер-клас "Мир несуть на крилах журавлі".
       Любов до України починається з любові до рідного міста,  рідної вулиці.
       У кожної людини є своя маленька батьківщина - край, в якому вона народилася, або живе. Ми щасливі тим, що живемо в такому мальовничому куточку Києва - Теремках. 
       Чим же славляться наші Теремки? Звідки походить їх назва? Які річки протікали на їх території? Які визначні місця Теремків? На честь кого названі вулиці?
       Діти з задоволенням відповідали на всі ці запитання.
   Бібліотекар Абакумова Тетяна Денисівна більш поглиблено розповіла про історичне минуле Теремків.


      Усі ми мріємо про світле майбутнє, про прекрасну Землю, про дружбу людини і природи. Є багато шляхів залучення кожного з нас до благородної справи - охорони навколишнього середовща. 
   Ці бажання об'єднують всіх. І саме тому 
бібліотекар Крута Вікторія Іванівна запропонувала дітям в ігровій формі дізнатися цікаві факти з життя нашої планети. Діти з великим задоволенням долучилися до конкурсу-гри "Екологічний бумеранг". Вікторія Іванівна читала дітям загадки, а вони відгадували,   що знаходиться в "чарівній скринці". Вона закликала дітей не тільки берегти природу, а й відновлювати її: вирощувати квіти, садити дерева, годувати птахів, не залишати після себе сміття.





До дійства виготовлення журавликів долучилися не лише діти, а і дорослі.












Як приємно не тільки проявити свої знання, творчі здібності та уміння, а і отримати "солодкі" призи та яскраві канцтовари. 


Працівникам бібліотеки також приємно отримати подяку від Президента ГО "Варта народу" Н.Т. Татарчук-Гірфанової за участь у проведенні дитячого дворового фестивалю "Свято у нашому дворі".



Немає коментарів:

Дописати коментар