вівторок, 13 січня 2015 р.

Свято "Новий рік, Новий рік
Вже ступає на поріг.
Бути танцям круг ялинки,
Бути пісні, бути грі."
                                   В.Малишко


  "Українці - нація оптимістична, життєрадісна; вони люблять добре попрацювати, належно веселитися і дітей до цього привчають. Радість, гумористичність - типові риси українця, генетично закладені самою природою з давніх давен."
                                                                                  М.Г.Стельмахович
  У будь-якому віці душа бажає свята. І немає значення скільки тобі років, всеодно всі чекають зустрічі з Дідом Морозом і Снігуронькою.
   Члени клубу "Радість" влаштували новорічне свято - із ялинкою, іграшками, Дідом Морозом, Снігуронькою, Зимою, господаркою року - Козою, танцями і піснями. Учасники свята виглядали просто приголомшливо - як справжні актори.

   Розпочалося дійство з поздоровлення Голови ради ветеранів масиву Теремки ІІ Никанорова Костянтина Михайловича, який побажав всім Божого благословення,   миру в нашій країні та спокою у серцях, домівках, в Україні, душевної величі, окриленого настрою, непохитної віри в кращий завтрашній день.

   

  Тюріна Тетяна Григорівна розповіла про народні традиції святкування Різдва та Нового року в Україні і чому Новий рік зустрічають саме з ялинкою.
 



 

   Нині настав благословенний час відродження духовної культури українського народу. Колядки, щедрівки повертаються до нас.      Учасники хору "Золота осінь" підготували новорічну концертну програму. Вони неперевершено проспівали   прекрасні пісні, віночок українських колядок та щедрівок. 



  Ще один музичний подарунок зробили керівник хору "Золота осінь" Корольова Олена Євгеніївна та Жаборовський Віктор Іванович, заспівавши низку українських народних пісень.

 

   Учасниця хору "Солдатська слава"при Борщагівському будинку ветеранів Гончаренко  Тетяна виступила з танцювальною новорічною композицією.
   
 

   
 

  Свій виступ вона  закінчила запальним іспанським таночком "Іспанське болеро".  




   

 

 

  Тиндик Лідія Панасівна та Мушта Іван Юхимович розіграли гумористичну сценку "Гнат не винуват", чим викликали щирий сміх та бурю овацій.

   

   Всі весело кружляли в танці біля  ялинки. 
  Свято вийшло теплим, радісним, веселим.
    Всі співали, танцювали, жартували і веселилися на повну.



Немає коментарів:

Дописати коментар