понеділок, 1 грудня 2014 р.

Презентація виставки картин
"Послухай музику землі, пізнай навколишню природу"
художниці Фокіної Тетяни Миколаївни.

  Було світло від щирих посмішок і тепло від радісних облич. Немов сонячне сяйво освітило бібліотеку: сяйво чистого і щирого таланту,  благословенного самим творцем. 
  Відбулася зустріч з дуже цікавою, непересічною особистістю, художницею Фокіною Тетяною Миколаївною.
  Вражала в Тетяні Миколаївні манера спілкування, її доброзичливість, простота, особлива енергетика, яка просто заворожувала.

  Художниця надзвичайно майстерно перенесла прихильників її таланту в царство своєї творчості,  радо презентувала власні роботи та розповідала про особливості кожної.  
   Від щирого серця говорили теплі слова на адресу автора виставки: завідуюча бібліотеки Дрозденко Надія Гордіївна, художниця та поетеса Тетяна Гончарова, завідуюча Деміївської бібліотеки Козлова Галина Анатоліївна.
 


 


   Вони подякували  за дивовижні, пронизані сонцем  і любов'ю картини,  які випромінюють надзвичайну енергетику та красу, передають величність  рідної природи,  наповнені любов'ю до української землі, до людей, до життя. 
  Тетяна Миколаївна власноруч створила диво. Картини вирізняються багатою уявою, креативністю та неочікуваним баченням, неповторністю та щирістю. Вони емоційно насичені, сповнені краси і гармонії. Зачаровують майстерністю, композиційною цілісністю та своєрідним колоритом.
   Чудовий концерт потішив серця шанувальників творчості автора виставки Тетяни Миколаївни.  З захопленням присутні зустріли пісенний виступ учнів музичної школи №39: Анни Хмельової, Сергія Гарбузюка та Корчомної Каріни.




  Гітарист Корж Анатолій Миколайович та Кокарєва Наталія Олександрівна подарували присутнім низку чарівних пісень.






  Вовкула Олександра Леонідівна -   керівник студії східного танцю "Шамсун", що в перекладі з арабської "Сонце", виконала східний танок "Зеркало душі" та болівуд -  індійський танок "Хатуба".


   Гостям вечора Боковій Фаїні Михайлівній з м.Миколаєва, учасниці клубу духовного розвитку "Візерунок" при бібліотеці ім. Ш.Кобера і В.Хоменка та Антюшиній Наталії Михайлівні, учасниці клубу "Пенсіонер" з 
м. Дніпродзержинська дуже сподобались роботи художниці Тетяни Миколаївни Фокіної та святковий концерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар