четвер, 15 травня 2014 р.

Літературно-музичний вечір
"В дні травневі мріями багаті,
Коли щастя хлюпає з пісень,
Ми щороку зустрічаєм свято - 
Перемоги радісний день."
                          Симоненко В.
  Присутні мали змогу поспілкуватися з представниками вже  нечисленної когорти воїнів-фронтовиків: Киреєвим Георгієм Олександровичем та Мелашенко Ольгою Василівною.
Попри свій поважний вік вони в строю, мають невичерпний оптимізм.


  Мало залишилося ветеранів війни, і кожен з них заслуговує особливих, теплих слів - слів вдячності і поваги. 
  З привітанням до ветеранів та дітей війни звернувся Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Даневич Микола Володимирович. Він наголосив на тому, що наш святий обов'язок - зберегти пам'ять про тих, хто віддав своє життя за наше щасливе майбутнє, і віддати шану тим, хто пройшов через лихоліття страшної війни - нашим дорогим ветеранам і дітям війни. Микола Володимирович висловив слова вдячності ветеранам за те, що вони відвоювали для нас мир і свободу, за те, що перемогли. Побажав їм здоров'я, благополуччя і ще довго жити, щоб допомагати будувати вільну, щасливу і єдину Україну.
    Микола Володимирович впевнений в тому, що цьогорічний День Перемоги слугуватиме гуртуванню та єдності української нації. Він в свою чергу робитиме все можливе, щоб не поросла пам'ять про героїчне минуле нашого народу травою забуття, щоб нащадки знали правду про Велику Вітчизняну війну.







З 69-ю річницею Перемоги ветеранів привітав голова ради ветеранів мікрорайону Теремки-ІІ Никаноров Костянтин Михайлович.





Всі пісні, виступи, промови, мелодії воєнних років, які прозвучали на святі - це дань пам'яті та шани до загиблих і поваги та подяки до ветеранів Великої Вітчизняної війни.
   
Яке це диво - малеча з піснею. Ветерани з вдячністю та хвилюванням слухали пісні та вірші дітей: 3-річних Маші та Ариші, 5-річної Аксиньї,
 7- річного Іванка
Пришляків.






Святковий вітальний концерт за участю талановитих співців хору ветеранів "Золота осінь" байдужими не залишив нікого. 





Тимошенко Анна Станіславівна привітала ветеранів гарною задушевною піснею.





Конофольський Віталій Антонович, Шемет Віра та Жаборовський Віктор Іванович виконали пісні воєнних років.





Світлою радістю наповнились очі і серця ветеранів, коли вони слухали воєнні пісні у виконанні Петрова Анатолія Андрійовича.






























Немає коментарів:

Дописати коментар