понеділок, 24 лютого 2014 р.

15.02.2014 р. в бібліотеці відбувся літературно-музичний вечір "Свято Валентина - святе, бо все на землі від любові".



  Захід  пройшов в жанрі святкового шоу. Це були пісні, романси і вірші про одне з найпрекрасніших людських почуттів - кохання. Під акомпонемент Крамаренка Володимира Андрійовича учасники клубу "Радість": Жабаровський Віктор Іванович,  Конофольський Віталій Антонович та керівник хору ветеранів "Золота осінь" Корольова Олена Євгенівна виконували пісні про кохання та романси.  

  


  Емоційно, задушевно та виразно  учасниця хору ветеранів "Солдатська слава" Гончаренко Тетяна Іванівна читала інтимну лірику українських поетів: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, Андрія Малишка, Максима Рильського та Ліни Костенко. 
  Чи є на світі такий поет, який би не оспівав кохання. Серед учасників клубу є талановитий поет Бучинський Володимир Миколайович. Він тему кохання не обійшов своєю увагою.

    В наш час, коли руйнуються сім"ї через брак загальної культури, відповідальності, невміння пронести через усе життя високе почуття, учасники свята не тільки познайомилися з сімейною парою Петрових: Анатолієм Андрійовичем і Галиною Павлівною, які відсвяткували золоте весілля, а і почули у їх виконанні ліричні пісні.
   Іще не всі слова знайдені, які б  піднесли кохання на небувалу висоту, тому існує танець. І цей танець - вальс - ніжний,  вічно пристрасний і вічно юний.


"Нехай святиться твоє ім"я, любове, у високих, незрівнянних рядках поезії, пісні. І хай буде вона високою і чистою. І ми раді, якщо струни ваших сердець звучали в унісон з поезіями і піснями, які для вас виконували гості свята і члени клубу "Радість".
 Такими словами закінчив свято  ведучий вечора Конофольський Віталій Антонович. 

Немає коментарів:

Дописати коментар