неділю, 2 грудня 2018 р.

"Зробімо все, щоб ніколи СНІДу не було на світі"

З 1.12.2018 р. по 29.12.2018 р. до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в читальному залі представлена виставка-рекомендація "Зробімо все, щоб ніколи СНІДу не було на світі".


   З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

       За інформацією ООН, за минулих п'ять років виявлені випадки зараження ВІЛ зменшились на 20%. Натомість, в Україні цей показник досі високий. Щодня в Україні реєструється 48,5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

 Найбільше від поширення цього небезпечного захворювання страждає молодь — 70 % інфікованих — це люди віком від 18 до 30 років.


  Сподіваємось, що наша виставка-рекомендація допоможе всім усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар