вівторок, 31 січня 2017 р.

"Новорічні пригоди в бібліотечній господі"

3.01.2017 р.

Новий рік - найвеселіше й найочікуваніше свято. Свято неймовірних чудес, коли зникає зрима межа між реальністю та казкою. Час, коли навіть дорослі очікують диво.

І такі чудеса присутнім подарували Дід Мороз (Іван Мушта) та Снігуронька (Валентина Цизіна). На свято вони з собою принесли повну торбу несподіванок, розваг, пісень і конкурсів.




Звичайно на новорічному святі був "Новий 2017 рік" (Жаборовський Віктор Іванович), "Новорічна Ніч" (Хілько Людмила), "Баба Яга" (Лідія Тиндик), які підготували справжнє театралізоване новорічне дійство.


Приємним сюрпризом для всіх була зустріч з Герасимовим Андрієм Юрійовичем - помічником депутата Міської Ради Галайчука І.В.  Він привітав всіх з Новим роком та побажав жити щасливо, лише у мирі та злагоді.



З новорічними побажаннями виступив Голова Ради ветеранів масиву Теремки ІІ Никаноров Костянтин Михайлович.


Продовжили свято учасники хору "Золота осінь" під керівництвом Олени Корольової. Вони порадували учасників клубу "Радість" та працівників бібліотеки самобутнім виконанням щедрівок.


Красножон Юрій Іванович та Красножон Катерина Володимирівна поздоровили присутніх та подарували у своєму виконанні автентичні щедрівки.


Немає коментарів:

Дописати коментар