вівторок, 1 грудня 2015 р.

Свято "Клуб "Радість" просить на гостини - в нього свято іменини".


29.11.2015 р.
  Панував піднесений святковий настрій. Читальний зал бібліотеки був заповнений вщент. Адже клуб "Радість" відзначав 11-річчя свого заснування. Це свято творчості, таланту, натхнення та молодецького запалу.

   Приємно, що голова Ради ветеранів мікрорайону Теремки ІІ Никаноров Костянтин Михайлович жодного разу не пропустив засідання клубу "Радість". Він був присутнім на святі і цього разу. Костянтин Михайлович щиро привітав присутніх зі святом та за давнім українським  звичаєм подарував пишний коровай.
 
   Чимало гарних величних слів на адресу клубу та бібліотеки було сказано: письменником Бучинським Володимиром Миколайовичем,





Муштою Іваном Юхимовичем

Конофольським Віталієм Антоновичем



Петровим Анатолієм Андрійовичем
   


    Від юного покоління -  Крутої Владислави присутні отримали співоче вітання.



   Справжнім яскравим подарунком стала концертна програма хору "Золота осінь" під керівництвом Корольової Олени Євгенівни. Тішили всіх українськими піснями.
   


   Майстерність, з якою виступав хор, грандіозність кожного окремого номеру - захоплювали та вражали, викликали в душі цілу фейєрію почуттів. Та чи не найголовніше - утверджували істину сьогодення: наш народ прагне краси, любові та миру.












  До співочих поздоровлень приєдналась бібліотекар Крута Вікторія Іванівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар