четвер, 3 вересня 2015 р.

"Війна очима дітей"
(виставка картин учнів художньої школи №9).




 "Для миру й щастя, для краси й любові...
Родились наші діти на землі."
М.Ткач
   

   Так склалася доля України - її діти у ХХІ столітті зустрілися з війною. Війна... Бомбардування... Обстріли... Окупація...І це після 74-х років миру на нашій українській землі. Війна увірвалася в життя не лише дорослих, а й дітей.
 

   В нас - українцях від діда-прадіда живе дух свободи, волі, незалежності. Наші діти - послідовники миротворчих традицій народу України.
   Вони сьогодні разом із дорослими прагнуть миру, перемоги, і чим можуть - показують це. 
   

   

 

  Дев'ятирічні діти під вмілим керівництвом педагога художньої школи №9 Пономаренко Людмили Сергіївни створили картини, які присвятили Другій світовій війні.
   Особливу  увагу глядачів привертають картини з надписами "Війні - ні!"

   
    Дивишся на ці картини і в грудях стає радісно і щемно від того, що ці маленькі громадяни нашої країни мають таку велику, щиру, світлу душу. В кожній картині відчувається любов до України, українського народу, який разом з іншими народами переміг в самій жорстокій війні - війні з німецьким агресором, та віра в те, що Україна переможе у війні з російським агресором. 
    І дуже хочеться, щоб світло, віру і надію у краще мирне майбутнє України, які випромінюють картини, відчув кожен, хто відвідає цю виставку.



Немає коментарів:

Дописати коментар