вівторок, 23 червня 2015 р.

23.06.2015 р. відбулась
презентація творчих робіт "Струни душі" 
громадської організації
"Об'єднання інвалідів "Джерело натхнення".

   Серед людей з обмеженими можливостями є талановиті, обдаровані, самобутні, просто здібні. Обмежені в дечому фізично, вони щирі та світлі в своїх помислах і діяннях. Це ще раз підтверджує виставка їх робіт.


 



   За словами керівника громадської організації "Об'єднання інвалідів "Джерело натхнення"  Одинець Світлани:"Розкривати красу своєї душі, творити прекрасне і надихати інших -це наша мета." 





    Одинець Світлана та Корж Лілія представили присутнім свої власні роботи та творчий доробок молодих інвалідів. 

   Нікого не залишила байдужими виставка творчих робіт інвалідів. Від представлених на виставці в'язаних виробів, малюнків, предметів декоративно-вжиткового мистецтва просто очі розбігаються. Роботи дивують, милують очі, випромінюють вкладені в них ніжність, доброту, любов, життєдайну енергію.




   Ця виставка - очищення людей сильних духом і чистої  совісті.  Не зважаючи на їх нелегке життя -  не потьм'яніли сяйні крила їх крилатої душі, яка розкрилася назустріч людям і білому світу виявом любові до Вітчизни, людей, мистецтва та краси землі.



   
    Ця виставка - нагадування кожному з нас про те, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, що вони є частиною нашої громади.  Їм потрібно відчувати нашу підтримку. 

    


   Треба творити добро. Добро виникає тільки від добра - від доброго слова, від доброго ставлення, доброго вчинку, доброї посмішки.
  Завідуюча бібліотеки Дрозденко Надія Гордіївна подарувала інвалідам нитки для в'язання.








Немає коментарів:

Дописати коментар