понеділок, 24 листопада 2014 р.

Свято "Тобі, наша "Радосте", наш клубе, наші пісні, гарячі серця, наша творчість і душа."

   Читальний зал бібліотеки був переповнений. Панував піднесений святковий настрій. Клуб "Радість" відзначав 10-річчя від дня заснування. 
Гості та члени клубу вітали один одного віршами, танцями, піснями.



 
 

  Урочисту частину свята розпочали керівник клубу Конофольський Віталій Антонович та завідуюча бібліотекою Дрозденко Надія Гордіївна. Вони привітали присутніх зі святом - святом творчості, таланту та натхнення.

  Головний бібліотекар ЦБС Логвиненко Зоя Антонівна та Дрозденко Надія Гордіївна урочисто вручили почесні грамоти найактивнішим учасникам клубу та колективу хору ветеранів "Золота осінь".












  Бібліотекар Крута Вікторія Іванівна привітала шановне зібрання з ювілеєм та прочитала власний вірш, присвячений клубу "Радість". Вона виконала також пісню  "Многая літа". 


  Під бурхливі оплески присутніх Старченко Галина Олександрівна виконала пісню на слова і музику Сапежко Ірини Юріївни, присвячену клубу "Радість".



  Хор ветеранів "Золота осінь" продемонстрував цікаву концертну програму.

  До поздоровлень приєднався музикант, композитор і виконавець Володимир Андрійович Крамаренко.

  Поет Бучинський Володимир Миколайович прочитав власні вірші, присвячені роботі клубу "Радість".
    Засновники клубу "Радість": Голосова Алла Георгіївна та Валюшкевич Ірина Георгіївна висловили слова вдячності колективу бібліотеки за плідну творчу співпрацю. 

    Всі учасники клубу вболівають, щоб літа їхнього клубу процвітали і плодоносили ще багато років, і щоб завжди був мир в нашій державі. Хто ж, як не ветерани, якнайкраще знають ціну  словам:  мир, єдність та взаємопідтримка. Тому в кінці вечора члени клубу та маленька гостя Крута Владислава  заспівали дитячу пісню   "Пусть всегда будет Солнце".







Немає коментарів:

Дописати коментар