вівторок, 30 вересня 2014 р.

"Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає!"


   29 вересня учасники клубу “Радість” провели свято до Всеукраїнського дня бібліотек.

  Керівник  клубу Конофольський Віталій Антонович привітав  працівників бібліотеки з професійним святом. Він зазначив, що 30 вересня православний світ вшановує пам'ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. День бібліотек - це не випадково, адже Софія в перекладі з грецької - знання, мудрість. Це поняття всіх наукових та освітніх надбань, і саме бібліотеки в усі часи були оберегами духовних та інтелектуальних надбань людства. 



  Тарасюк Лідія Василівна - заслужений вчитель з 45-річним стажем, класний керівник мера Києва Віталія Кличка підкреслила, що на перехресті доль поєдналися дві давні професії - вчитель і бібліотекар. Обидві покликані дібрати ключик до кожного  серця і бути поводирем у храмі людського духу.

  Викладач англійської мови дитячого клубу "Світанок" Хомич Олена Олексіївна привітала всіх присутніх з днем бібліотек і наголосила на тому, що ми незламні духом, у нас незламна країна, незламна наша українська нація. І саме бібліотекарі  наповнюють духом єдності і миру на рідній українській землі своїх користувачів.
 
 
  Мушта Іван Юхимович відзначив, що бібліотекарі багато працюють по виявленню творчих особистостей, як серед молоді так і серед ветеранів. Саме бібліотекарі надихнули його на творчість. Він прочитав власний вірш, присвячений роботі бібліотекарів.


  Чимало гарних, величних слів на честь бібліотеки звучало із уст однієї з перших  організаторів клубу "Радість" Валюшкевич Ірини Георгіївни.



  Цього дня звучало поетичне слово - віршовані рядки, присвячені бібліотеці, від Слишенського Василя Дмитровича. 




  Крута Вікторія Іванівна подякувала за гарно проведене свято на честь бібліотеки та прочитала вірш Л.І. Ошаніна "Бібліотекарю".

Немає коментарів:

Дописати коментар