середу, 7 серпня 2013 р.

"Врятовані мистецтвом"

7.08.2013р. в бібліотеці пройшов вечір-зустріч "Чужого  болю не буває". 
   На зустріч завітали інваліди: громадської організації інвалідів "Джерело натхнення", клубу "Радість" та інваліди-користувачі бібліотеки. Не дивлячись на проблеми, пов"язані зі здоров"ям, ці мужні люди живуть, працюють, творять. Вони сповнені оптимізму і жаги до життя. Саме творчість допомагає їм у цьому. Про це свідчить і виставка творчих робіт "Врятовані мистецтвом" громадської організації інвалідів "Джерело натхнення" та виставка вишитих бісером ікон інваліда ІІ групи Тиндик Лідії Панасівни "1025 років  у серці несемо Ісуса Христа заповіт",  розгорнуті спеціально до зустрічі.






   На виставці представлені творчі роботи людей з особливими потребами з різних жанрів мистецтва. Це і вишивки  хрестом та бісером, орігамі, поробки з тіста, пластеліну, риб"ячих кісток, в"язані вироби гачком, малюнки, фотографії, вірші.
    Представлені на виставці роботи оригінальні, проникливі. В цих роботах немає темних фарб, а тільки світлі, радісні, яскраві.  Вони зроблені з такою любов"ю і натхненням, і  заслуговують найвищої похвали і надихають присутніх на добрі справи, на милосердя.











        Працівники бібліотеки виступили зі сценарієм "Тримайтеся! Ми поруч з Вами". 
    Керівник громадської організації об"єднання інвалідів "Джерело натхнення" Одинець Світлана Вадимівна поділилась з присутніми  творчими планами членів організації та продемонструвала свій творчий доробок : вишиті картини, скатертину та сорочку.
      Олексій Порполіто продемонстрував свої роботи з орігамі та поділився своїми творчими планами.
      Глухівська Лідія Станіславівна - інвалід ІІ групи заспівала українських народних пісень та прочитала вірші і гуморески.
    Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері, і супроводжувалась співом українських народних пісень членів хору "Золота осінь".

Немає коментарів:

Дописати коментар