вівторок, 21 травня 2013 р.

День Перемоги

    "Перемога! Ясна Перемога - свято Миру, Свободи й Весни... Ми доземно вклоняємось нині всім героям, звитяжцям війни!"

    Урочисто, цікаво і масштабно відзначили у бібліотеці ім. М. Стельмаха День Перемоги. З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород розділили радість свята Перемоги до бібліотеки завітали ветерани Великої Вітчизняної війни: Киреєв Георгій Олександрович, Петров Анатолій Андрійович, Сєдов Валерій Миколайович, Мелашенко Ольга Василівна.
    Вони вже старенькі, сивина покрила їх скроні, але виглядають вони так урочисто, так бадьоро, й відразу відчувається велич свята.
   Зі словами вдячності за мужність і героїзм ветеранів війни та найщирішими вітаннями зі світлим і радісним святом Перемоги виступила завідуюча бібліотеки Дрозденко Надія Гордіївна. Вона також ознайомила присутніх з виставкою-привітанням "Не зітруть буревії й роки в нашій пам"яті подвиг високий".
   До привітання приєднались наймолодші учасники свята Пришляк Ваня та Ксюша.
     Вони звернулися до ветеранів зі словами вдячності та поваги, заспівали пісень та прочитали вірші про Велику Вітчизняну війну.

   Приємною несподіванкою та подарунком для героя війни Киреєва Георгія Олександровича була пісня "Теремки" на його слова у виконанні педагогів музичної школи №38 Бурилко Алли Миколаївни та Бурилко Дмитра Анатолійовича. Алла Миколаївна є композитором-виконавцем цієї пісні.
  Зі святом Перемоги учасників вечора привітала керівник клубу "Радість" Сапежко Ірина Юріївна.
    Зі словами вдячності і поваги до ветеранів війни звернувся поет Бучинський Володимир Миколайович.
  Зі спогадами про війну виступили: Мелашенко Ольга Василівна та Сєдов Валерій Миколайович. Вони пам"ятають ті страшні воєнні часи, хоч часто їм і не хочеться згадувати про них, але вони зі сльозами на очах ділилися своїми спогадами. О.В.Мелашенко прочитала вірш "Солдатська вдова".



    Учасник бойових дій Петров Анатолій Андрійович не тільки поділився своїми спогадами, а разом з учасниками клубу "Радість" заспівав воєнних пісень.

1 коментар: